Ana SayfaBiyografilerBüşra Yılmaz

Büşra Yılmaz

Doğum:1994, Tokat
Ölüm:
Meslek:Yazar ve Senarist

Büşra Yılmaz Kimdir?

Üniversite eğitimi için doğduğu şehri terk eden ve bir süre Düzce’de yaşayan Büşra Yılmaz, Sosyal Hizmet Bölümü’nde okudu. 2017 yılında İstanbul’a taşındı. Bir kız kardeşi ve Uncookies adında bir okuyucu grubu vardır.

İmza günlerindeki yoğun temponun ardından Fabrika Yapım’ın işini filme çevirme teklifini kabul etti ve bu teklif devam filmi 4N1K-2: On İkiden Sonra için devam etti. Yayınlanan iki filmin ardından Fox TV dizisi olarak First Love olarak ekrana gelen 4N1K, ilk sezonun ardından dijitalde 4N1K New Beginnings olarak devam etti.

4N1K ile çok zıt bir kurguya sahip olan Fısıldayan Ölüm ve devamı olan Match Stick Graveyard da yayınlandı. Şu anda bir senaryo yazıyor ve başka bir dizi olan Spirit Warriors Academy bir mangaya dönüştürülmektedir. Bunun dışında yazdığı birkaç kurgu üzerinde de çalışmaktadır.

Kısa Bilgiler

Küçük yaştan beri yazmaya ilgisi olan Büşra Yılmaz, elinde hâlihazırda Ölüme Fısıldayan Adam gibi kurguları olmasına rağmen, neşeye ihtiyacı olduğu bir dönemde internet üzerinden 4N1K isimli eserini bölüm bölüm yazmaya ve direkt okuyucuya sunmaya başladı. Kitabı çıktığı gibi “Çok Satanlar” listesine ilk sıradan girdi, ilk hafta 100 binin üzerinde sattı. Elele Avon Kadın Ödülleri (2016) tarafından “Yılın Yazarı” ödülüne layık görüldü.

Büşra Yılmaz Eserleri

Büşra Yılmaz’ın Sözleri ve Alıntılarına Bakmanızı Öneririz.

Sayfamızda Büşra Yılmaz’ın sözleri ve alıntıları yer alır.

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry
KitapDiyarı
KitapDiyarı
İnsan her şeyi anlatamaz, zaten kelimeler de her şeyi anlatmaya yetmez.

BENZER KONULAR

YORUMLAR

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüleyin

Sosyal Medya

788BeğenenlerBeğen
4,166TakipçilerTakip Et
21TakipçilerTakip Et
22TakipçilerTakip Et
55AboneAbone Ol

Günün Kitabı

Editör Seçimleri

Popüler Konular

Son Konular